-5% LA PLATĂ CU CARD BANCAR
LIVRARE GRATUITĂ

LA COMENZI MAI MARI DE 289 DE LEI

DIVERSITATE

ALEGERE MARE DE PANTOFI

Serviciu Excelent

CALITATE GARANTATĂ

Despre noi

   „Kompass” este un magazin electronic cu tradiție mai lungă de 20 ani în domeniul comerțului cu pantofi și accesorii de calitate superioară. Noi oferim zilnic o mare diversitate de pantofi și accesorii la prețuri accesibile pentru fiecare de clienții noștri. Oferindu-vă pantofi de înaltă clasă și de mărci cunoscute, „Kompass” devine simbol de încredere, calitate și confort incomparabil. Scopul nostru este să vă prezentăm cei mai buni pantofi și genți de mărci renumite ca să vă satisfacem toate dorințele. Pentru noi este foarte important fiecare client să fie mulțumit după cumpărarea unui produs de magazinul nostru, de accea suntem mereu gată să vă ajutem dă alegeți cea mai potrivită pereche de pantofi pentru ocazia Dumneavoastră specială sau geantă cea mai elegantă care să vă însoțească la fiecare întălnire importantă sau la serviciu.

   Echipa noastră este la dispoziția Dumneavoastră când aveți neveoi de sfaturi sau opinie despre un anumit produs care vă place și vă corespunde stilului. Nu vă îndoiți să ne puneți întrebările care aveți ca să putem vă asigurăm informația de care aveți nevoie ca să faceți alegerea corectă. Ca adevărați profesioniști în sfera comerțului cu produse de calitate, noi cunoaștem bine cerințele Dumneavoastră și facem totul posibil ca să păstrăm încredera în noi și să menținem numele nostru bun. 

   În spiritul calitatea și stilul nemțește în magazinul electronic „Kompass.ro” noi vă oferim colecții actuale de liderii în domeniul pantofilor de calitate în Germania-S.Oliver,Jana,Ara,Rieker,Caprice, Salamander и Tamaris. N-am uitat și marca de genți binecunoscută Maria Galanti care o să întregească colecția Dumneavoastră.