-5% LA PLATĂ CU CARD BANCAR
LIVRARE GRATUITĂ

LA COMENZI MAI MARI DE 289 DE LEI

DIVERSITATE

ALEGERE MARE DE PANTOFI

Serviciu Excelent

CALITATE GARANTATĂ

Prtotecție a datelor cu caracter personal

"Stey-99" SRL cu CUI 102686392, сu șediu și adresă de administrație regiunea Burgas, municipiul Burgas, or. Burgas 8000, cart. BRATYA MILADINOVI, bl.71, et.15, ap.70 este înscris ca administrator a unor date cu caracter personal sub №297485 în registrul electronic Comisiei de protecție a datelor cu caracter personal.

Prelucrarea comenzii Dumneavoastră și accesul la serviciile pe site-ul kompass.ro cer adunarea și prelucrarea datelor următoare despre Dumneavoastră: nume, adresă. Informația acesta se păstrează în baza de date noastră ca să putem răspunde la întrebare eventuală de Dumneavoastră sau să vă trimitem produsele cumpărate la adresa dată de Dumneavoastră.

Prezentarea datelor cu caracter personal este de bunăvoie, folosind Magaznul electronic acesta, Dumneavoastră este de acord că datele cu caracter personal care ne dați o să fie folosite pentru prelucrare comenzii Dumneavoastră.

Informația acesta este foarte importantă pentru noi, ca să vă oferim servire de calitate. Informația acesta este pentru folosire noastră internă, datele Dumneavoastră n-o să fie dezvăluite altor persoane, afară de cazul când este vorbă de livrare unui produs cumpărat de Dumneavoastră.

"Stey-99" SRL poate să dezvăluiască datele cu caracter personal ale persoane șî autorităților, prezentate în actul normativ cu scop executării unor obligații legale sau persoane autorizate în conformitate cu legea.

În calitate de administrato unor date cu caracter personal noi luăm măsurile necesare tehnice și organizătorice ca să protejeze datele Dumneavoastră de distrugere accidentală sau ilegală, sau de pierdere accidentală, de acces neautorizat, schimbare sau distribuție ca și de alte forme ilegale de prelucrare.

Conform Legii de protecție a datelor din 01.01.2002, Dumneavoastră aveți dreptul la acces și corecție a datelor ca și să vă împotriviți la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile marketingului direct. Puteți exercita dreptul acesta contactându-ne la adrea electronica shop@kompass.bg și adresa: "Stey-99" SRL, or. Burgas 8001, str. "Struma" 38, Magazinul Kompass